Disc Golf Hyvinkää – DGH

Disc Golf Hyvinkää – DGH

with Ei kommentteja

Hyvinkään frisbeegolf– seura on erinomainen esimerkki aktiivisesta seurasta, joka haluaa jatkuvasti kehittää parempaa tarjontaa seuralaisilleen. Toimin aiemmin firmagolf- vastaavana seurassa, josta aika luonnollinen siirtymä oli perustaa oma toiminimi periaatteessa saman toiminnan pohjalta, yrittäen tarjota vielä hiukan enemmän, johon seura pystyi. Tässäkin seurassa, kuten hyvin monessa muussakin suomalaisessa frisbeegolf- seurassa on erittäin aktiivinen ydin ryhmä, jota ilman seura ehkä kuoleentuisi hyvinkin pian. Näitä super- yrittäjiä tarvitaan aina ja onnekseni olen saanut jatkaa heidän kanssaan yhteistyötä.

Seura, kuten myös Suomen frisbeeliitto, haluavat nyt ja tulevaisuudessa panostaa erityisesti niihin osa- alueisiin, joista on vajetta; eli toisin sanoen naisiin sekä junnuihin. Joka vuosi saadaan paljon uusia nais- harrastajia, mutta vauhti ei ole lähellekkään samaa, kuin miesten kohdalla. Myös junnuja yritetään houkutella lajin pariin erinäisillä tempauksilla. Molemmista löytyy omat jaos- vastaavat, jotka seuran hallituksen valtuutuksella edistävät toimintaa omalta osaltaan.

discgolfevents.fi:n erityinen yhteistyö näkyy ns. ”firmagolf”- tilauksien yhteydessä. Kun seuralle tulee kyselyitä firmagolfien järjestelyistä, siirtävät he tiedon allekirjoittaneella. Ellei tilaisuus vaadi jotain erityisjärjestelyitä, joita 1 ei pysty toteuttamaan.

Yhteinen tavoite on tuoda lajin tunnettavuutta esille ja rohkaista kaikkia lähtemään tutustamaan lajiin.